Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 721 kJ /
650 kcal
Bílkoviny85,26 g
– z toho živočišné bílkoviny78,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,68 g
Tuky10,92 g
– nasycené2,72 g
– nenasycené5,27 g
–– mononenasycené3,94 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,62 g
Vláknina9,42 g
Cholesterol 424 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy49,60 g
– cukry3,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecích prsou (popřípadě vykostěná stehna) Kuře prso 300 g
sůl Sůl mořská
hladká mouka na obalení Mouka pšeničná hladká
5 5 středně velkých brambor Brambor zimní 250 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 28 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.