Nutriční hodnoty (Kuřecí střapačky v bramborákovém těstě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 721 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 78,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,68 g |
Tuky | 10,92 g |
– nasycené | 2,72 g |
– nenasycené | 5,27 g |
–– mononenasycené | 3,94 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 9,42 g |
Cholesterol | 424 mg |
Sodík | 285 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 49,60 g |
– cukry | 3,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecích prsou (popřípadě vykostěná stehna) | Kuře prso | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
5 5 středně velkých brambor | Brambor zimní | 250 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
olej na smažení | Olej řepkový |