Nutriční hodnoty (Drbanice - jihočeský knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 157 kJ / 755 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
Tuky | 2,75 g |
– nasycené | 0,65 g |
– nenasycené | 1,08 g |
–– mononenasycené | 0,43 g |
–– polynenasycené | 0,65 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 17,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 660 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 153,10 g |
– cukry | 10,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 středně velkých syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
4 4 středně velké vařené brambory - vařím si je o den dříve | Brambor zimní | 200 g |
2 hrsti 2 hrsti krupičky | Krupice pšeničná jemná | |
2 hrsti 2 hrsti hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | |
půl lžíce lžíce másla nebo oleje | Máslo kravské | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 nakrájené rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |