Nutriční hodnoty (Šlehačková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 416 kJ / 3 924 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 115,18 g |
– nasycené | 61,46 g |
– nenasycené | 43,00 g |
–– mononenasycené | 33,90 g |
–– polynenasycené | 9,10 g |
––– omega 3 | 0,83 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,84 g |
Sacharidy | 632,95 g |
– cukry | 266,25 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
200 g 200 g cukru krupice | Cukr bílý | 200 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 hrst 1 hrst mletých ořechů (vlašské nebo lískové) | Vlašské ořechy mleté | |
1 hrst 1 hrst rozinek | Rozinky | 50 g |