Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Česká omáčka na těstoviny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie13 151 kJ /
3 143 kcal
Bílkoviny144,01 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny64,01 g
Tuky103,67 g
– nasycené28,63 g
– nenasycené66,46 g
–– mononenasycené49,70 g
–– polynenasycené16,76 g
––– omega 32,65 g
Vláknina20,11 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 510 mg
Sůl1,08 g
Sacharidy399,63 g
– cukry28,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g těstovin Těstoviny pšeničné 500 g
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
250 ml 250 ml pasírovaných rajčat (z krabičky) Dužina červeného rajčete čerstvá 250 g
5 lžiček 5 lžiček kečupu Kečup sladký 25 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku (podle chuti i více) Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
bazalka Bazalka čerstvá
strouhaný tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.