Nutriční hodnoty (Italsky bramborový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 219 kJ / 1 008 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,13 g |
Tuky | 28,11 g |
– nasycené | 5,85 g |
– nenasycené | 21,18 g |
–– mononenasycené | 18,38 g |
–– polynenasycené | 2,79 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 12,66 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 64,05 g |
– cukry | 13,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězí maso | Hovězí kýta | 500 g |
6 6 brambory | Brambor zimní | 300 g |
1 1 cibule červená | Cibule červená čerstvá | 69 g |
za hrst hrst čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 lžíce 1 lžíce ocet vinný červený | Ocet vinný bílý | 20 ml |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžíce 2 lžíce olivový olej extra panensky | Olej olivový | 22 ml |
1 1 chilli papričky sušené | Chilli paprička sušená | |
pepř černý mletý | Pepř černý mletý |