Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso v tukové vepřové bláně (bránici, košilce, závoji, necu))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 030 kJ /
1 441 kcal
Bílkoviny117,83 g
– z toho živočišné bílkoviny115,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,45 g
Tuky100,83 g
– nasycené25,08 g
– nenasycené64,51 g
–– mononenasycené33,58 g
–– polynenasycené30,93 g
––– omega 30,67 g
Vláknina7,63 g
Cholesterol 656 mg
Sodík 414 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy14,35 g
– cukry4,69 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hruběji mletého vepřového masa (libovější bůček nebo bůček + plecko) Vepřová plec 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 24.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
trocha trocha mléka (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
80-100 g 80-100 g tukové vepřové blány Vepřová blána 90 g
drcený kmín Kmín mletý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.