Nutriční hodnoty (Mleté maso v tukové vepřové bláně (bránici, košilce, závoji, necu))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 030 kJ / 1 441 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,45 g |
Tuky | 100,83 g |
– nasycené | 25,08 g |
– nenasycené | 64,51 g |
–– mononenasycené | 33,58 g |
–– polynenasycené | 30,93 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 7,63 g |
Cholesterol | 656 mg |
Sodík | 414 mg |
Sůl | 0,71 g |
Sacharidy | 14,35 g |
– cukry | 4,69 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hruběji mletého vepřového masa (libovější bůček nebo bůček + plecko) | Vepřová plec | 500 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 24.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
trocha trocha mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
80-100 g 80-100 g tukové vepřové blány | Vepřová blána | 90 g |
drcený kmín | Kmín mletý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |