Nutriční hodnoty (Chinois - francouzský máslový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 15 163 kJ / 3 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,00 g |
Tuky | 126,05 g |
– nasycené | 64,05 g |
– nenasycené | 49,29 g |
–– mononenasycené | 39,25 g |
–– polynenasycené | 10,04 g |
––– omega 3 | 0,91 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 486 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 511,66 g |
– cukry | 202,92 g |
––– laktóza | 30,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
50 g 50 g cukr | Cukr bílý | 50 g |
90 g 90 g máslo | Máslo kravské | 90 g |
100 ml 100 ml mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
15 g 15 g droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
Krém | Smetana kravská sladká 35% | |
3 3 žloutky | Vaječný žloutek | 69 g |
500 ml 500 ml mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
50 g 50 g hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
100 g 100 g cukr | Cukr bílý | 100 g |
vanilka | Vanilkové lusky |