Nutriční hodnoty (Hovězí z betonu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 514 kJ / 1 796 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 227,27 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,75 g |
Tuky | 71,84 g |
– nasycené | 24,14 g |
– nenasycené | 43,90 g |
–– mononenasycené | 33,84 g |
–– polynenasycené | 10,06 g |
––– omega 3 | 3,04 g |
Vláknina | 6,79 g |
Cholesterol | 550 mg |
Sodík | 950 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 24,38 g |
– cukry | 11,34 g |
––– laktóza | 5,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa | Hovězí kýta | 1000 g |
200 ml 200 ml vína | Víno bílé suché | 200 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky hořčice | Hořčice plnotučná | 2.5 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
koření | Pepř černý | |
150 ml 150 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce kapary | Kapary | 15 g |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |