Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čirá rybí polévka z Kampy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 979 kJ /
1 668 kcal
Bílkoviny71,29 g
– z toho živočišné bílkoviny55,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,53 g
Tuky101,71 g
– nasycené58,24 g
– nenasycené37,25 g
–– mononenasycené32,48 g
–– polynenasycené4,77 g
––– omega 30,71 g
Vláknina22,60 g
Cholesterol 896 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,50 g
Sacharidy99,33 g
– cukry17,73 g
––– laktóza3,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-3 2-3 skelety z bělomasé ryby (nebo 2 kostky rybího bujónu) Treska filet
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
máslo Máslo kravské
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky pepře Pepř černý
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
2 2 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 86 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 ml 50 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 50 ml
čerstvý kopr Kopr nať čerstvý
200 g 200 g pevné bílé ryby (nebo filé) Treska filet 200 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
muškátový květ Muškát květ sušený
asi 5 lžic asi 5 lžic bílého vína Víno bílé suché 75 ml
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek pórku Pórek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.