Nutriční hodnoty (Rybí filé s máslovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 511 kJ / 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
Tuky | 43,97 g |
– nasycené | 11,29 g |
– nenasycené | 25,65 g |
–– mononenasycené | 19,79 g |
–– polynenasycené | 5,86 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 0,90 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 5,82 g |
Sůl | 14,54 g |
Sacharidy | 24,95 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce rybího filé | Treska filet | |
máslo (na opečení filé + 3 lžíce lžíce na jíšku + 125 g na omáčku) | Máslo kravské | |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
500 ml 500 ml vývaru | Vývar hovězí | 500 ml |
4 lžíce 4 lžíce sardelové pasty | Sardelová pasta | 60 g |
šťáva z citrónu | Šťáva z citrónu | |
hladkolistá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |