Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé s máslovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 511 kJ /
600 kcal
Bílkoviny25,70 g
– z toho živočišné bílkoviny22,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,45 g
Tuky43,97 g
– nasycené11,29 g
– nenasycené25,65 g
–– mononenasycené19,79 g
–– polynenasycené5,86 g
––– omega 30,41 g
Vláknina0,90 g
Cholesterol 875 mg
Sodík 5,82 g
Sůl14,54 g
Sacharidy24,95 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 porce 4 porce rybího filé Treska filet
máslo (na opečení filé + 3 lžíce lžíce na jíšku + 125 g na omáčku) Máslo kravské
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
500 ml 500 ml vývaru Vývar hovězí 500 ml
4 lžíce 4 lžíce sardelové pasty Sardelová pasta 60 g
šťáva z citrónu Šťáva z citrónu
hladkolistá petrželka Petržel nať čerstvá
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.