Nutriční hodnoty (Pstruh s houbovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 542 kJ / 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,58 g |
Tuky | 22,77 g |
– nasycené | 7,46 g |
– nenasycené | 14,64 g |
–– mononenasycené | 10,61 g |
–– polynenasycené | 4,03 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 12,38 g |
– cukry | 6,28 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 pstruh | Pstruh | |
200 g 200 g mražených hub (můžou být i čerstvé nebo zavařené) | Hřib mražený | 200 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
75 g 75 g šunky nebo uzeného masa | Šunka vepřová vařená | 75 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
šťávu z citrónu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |