Nutriční hodnoty (Jahodové srdce s kakaem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 328 kJ / 6 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 49,71 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,66 g |
Tuky | 281,24 g |
– nasycené | 64,59 g |
– nenasycené | 200,35 g |
–– mononenasycené | 145,81 g |
–– polynenasycené | 54,54 g |
––– omega 3 | 15,84 g |
Vláknina | 19,15 g |
Cholesterol | 755 mg |
Sodík | 752 mg |
Sůl | 2,39 g |
Sacharidy | 818,48 g |
– cukry | 329,11 g |
––– laktóza | 41,31 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
jahody | Jahody čerstvé | |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
čokoládový toping | ||
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 187.5 ml |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1,25 hrnku 1,25 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 312.5 ml |
kakao | Kakao prášek | |
1 1 vanilkový puding | Puding v prášku | 40 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
10-12 lžic 10-12 lžic cukru | Cukr bílý | 275 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |