Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové srdce s kakaem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 328 kJ /
6 293 kcal
Bílkoviny112,37 g
– z toho živočišné bílkoviny49,71 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,66 g
Tuky281,24 g
– nasycené64,59 g
– nenasycené200,35 g
–– mononenasycené145,81 g
–– polynenasycené54,54 g
––– omega 315,84 g
Vláknina19,15 g
Cholesterol 755 mg
Sodík 752 mg
Sůl2,39 g
Sacharidy818,48 g
– cukry329,11 g
––– laktóza41,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
jahody Jahody čerstvé
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
moučkový cukr Cukr bílý
čokoládový toping
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 375 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku oleje Olej řepkový 187.5 ml
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová šťáva Šťáva z citrónu
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1,25 hrnku 1,25 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 312.5 ml
kakao Kakao prášek
1 1 vanilkový puding Puding v prášku 40 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
10-12 lžic 10-12 lžic cukru Cukr bílý 275 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.