Nutriční hodnoty (Voňavé pečené kotlety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 597 kJ / 143 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,65 g |
Tuky | 0,44 g |
– nasycené | 0,19 g |
– nenasycené | 0,25 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,23 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 12,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 268 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 27,50 g |
– cukry | 1,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vepřových kotlet | Vepřová kotleta s kostí | |
6 lžiček 6 lžiček pesta Genovese (česnek, olivový olej, bazalka, piniové ořechy) | Pesto z medvědího česneku | |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
6 6 malých bobkových listů | Bobkový list sušený | |
6 lístků 6 lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
1/2 skleničky 1/2 skleničky ořechů (vlašské, piniové, pistácie) | Vlašské ořechy | |
2 lžičky 2 lžičky nakládaných kaparů | Kapary | 10 g |
1/2 skleničky 1/2 skleničky nakládaných cibulek | Cibule sterilovaná | 100 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská |