Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Voňavé pečené kotlety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie597 kJ /
143 kcal
Bílkoviny5,65 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,65 g
Tuky0,44 g
– nasycené0,19 g
– nenasycené0,25 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,23 g
––– omega 30,00 g
Vláknina12,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 268 mg
Sůl0,60 g
Sacharidy27,50 g
– cukry1,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vepřových kotlet Vepřová kotleta s kostí
6 lžiček 6 lžiček pesta Genovese (česnek, olivový olej, bazalka, piniové ořechy) Pesto z medvědího česneku
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
6 6 malých bobkových listů Bobkový list sušený
6 lístků 6 lístků bazalky Bazalka čerstvá
1/2 skleničky 1/2 skleničky ořechů (vlašské, piniové, pistácie) Vlašské ořechy
2 lžičky 2 lžičky nakládaných kaparů Kapary 10 g
1/2 skleničky 1/2 skleničky nakládaných cibulek Cibule sterilovaná 100 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.