Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kořeněné vepřové jazýčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 057 kJ /
253 kcal
Bílkoviny7,23 g
– z toho živočišné bílkoviny2,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,15 g
Tuky8,31 g
– nasycené4,75 g
– nenasycené3,19 g
–– mononenasycené2,34 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,05 g
Vláknina14,07 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 215 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy33,32 g
– cukry8,95 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové jazyky Jazyk vepřový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
1 lžička 1 lžička zázvoru Zázvor sušený 7 g
2 lžičky 2 lžičky kari Kari 10 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 lžíce 1 lžíce višňového nebo rybízového džemu
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu Bujón hovězí 5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.