Nutriční hodnoty (Kořeněné vepřové jazýčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 057 kJ / 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,15 g |
Tuky | 8,31 g |
– nasycené | 4,75 g |
– nenasycené | 3,19 g |
–– mononenasycené | 2,34 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 14,07 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 215 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 33,32 g |
– cukry | 8,95 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vepřové jazyky | Jazyk vepřový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
2 lžičky 2 lžičky kari | Kari | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce višňového nebo rybízového džemu | ||
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu | Bujón hovězí | 5 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |