Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurkový salát s koprem II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 888 kJ /
451 kcal
Bílkoviny8,69 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,69 g
Tuky27,88 g
– nasycené17,81 g
– nenasycené8,61 g
–– mononenasycené7,81 g
–– polynenasycené0,79 g
––– omega 30,25 g
Vláknina2,70 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 124 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy40,65 g
– cukry36,60 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké okurky Okurka salátová čerstvá
1/2 1/2 cibule nakrájené na jemno Cibule čerstvá 35 g
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžíce 2 lžíce čerstvého kopru jemně nasekaného Kopr nať čerstvý 30 g
sůl Sůl mořská
pepř podle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.