Nutriční hodnoty (Okurkový salát s koprem II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 888 kJ / 451 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,69 g |
Tuky | 27,88 g |
– nasycené | 17,81 g |
– nenasycené | 8,61 g |
–– mononenasycené | 7,81 g |
–– polynenasycené | 0,79 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 2,70 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 124 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 40,65 g |
– cukry | 36,60 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velké okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1/2 1/2 cibule nakrájené na jemno | Cibule čerstvá | 35 g |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
2 lžíce 2 lžíce čerstvého kopru jemně nasekaného | Kopr nať čerstvý | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř podle chuti | Pepř černý |