Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kalamárový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 686 kJ /
881 kcal
Bílkoviny5,30 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,30 g
Tuky79,61 g
– nasycené11,03 g
– nenasycené68,53 g
–– mononenasycené59,19 g
–– polynenasycené9,33 g
––– omega 30,08 g
Vláknina14,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,62 g
Sůl4,00 g
Sacharidy33,70 g
– cukry8,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 700 700 g kalamárů nakrájených na kolečka Oliheň
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa Ocet vinný červený 15 ml
1/3 hrnku 1/3 hrnku extra virgin olivového oleje Olej olivový 83.3333358168602 ml
1 1 větší stroužek česneku na plátky Česnek čerstvý 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře Pepř černý 1.25 g
1 1 červená cibule překrojená napůl na plátky Cibule červená čerstvá 69 g
1/3 1/3 hrnku černých oliv na plátky Olivy čerstvé zralé
2 hrnky 2 hrnky rajčat Rajče červené čerstvé
2 kousky 2 kousky řapíkatého celeru nakrájené asi na 1 cm kousky Celer řapíkatý
1 hrnek 1 hrnek hladkolisté petrželky nasekané na jemno Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.