Nutriční hodnoty (Kalamárový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,30 g |
Tuky | 79,61 g |
– nasycené | 11,03 g |
– nenasycené | 68,53 g |
–– mononenasycené | 59,19 g |
–– polynenasycené | 9,33 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 14,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 33,70 g |
– cukry | 8,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
asi 700 700 g kalamárů nakrájených na kolečka | Oliheň | |
2 lžíce 2 lžíce citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
1/3 hrnku 1/3 hrnku extra virgin olivového oleje | Olej olivový | 83.3333358168602 ml |
1 1 větší stroužek česneku na plátky | Česnek čerstvý | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky pepře | Pepř černý | 1.25 g |
1 1 červená cibule překrojená napůl na plátky | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1/3 1/3 hrnku černých oliv na plátky | Olivy čerstvé zralé | |
2 hrnky 2 hrnky rajčat | Rajče červené čerstvé | |
2 kousky 2 kousky řapíkatého celeru nakrájené asi na 1 cm kousky | Celer řapíkatý | |
1 hrnek 1 hrnek hladkolisté petrželky nasekané na jemno | Petržel nať čerstvá |