Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 184 kJ /
5 063 kcal
Bílkoviny141,13 g
– z toho živočišné bílkoviny133,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,33 g
Tuky483,63 g
– nasycené68,77 g
– nenasycené414,05 g
–– mononenasycené358,33 g
–– polynenasycené55,72 g
––– omega 30,56 g
Vláknina18,73 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 462 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy31,51 g
– cukry5,36 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g tabulové špičky Hovězí kýta 600 g
500 ml 500 ml olivového oleje Olej olivový 500 ml
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
4 4 šalotky Šalotka čerstvá
4 větvičky 4 větvičky rozmarýnu čerstvého nebo naloženého Rozmarýn sušený
bobkový list Bobkový list sušený
jalovec Jalovec sušený
nové koření Nové koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.