Nutriční hodnoty (Tabulová špička (Tafelspitz) na rozmarýnu, pomalu pečená)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 21 184 kJ / 5 063 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 141,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,33 g |
Tuky | 483,63 g |
– nasycené | 68,77 g |
– nenasycené | 414,05 g |
–– mononenasycené | 358,33 g |
–– polynenasycené | 55,72 g |
––– omega 3 | 0,56 g |
Vláknina | 18,73 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 462 mg |
Sůl | 0,97 g |
Sacharidy | 31,51 g |
– cukry | 5,36 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g tabulové špičky | Hovězí kýta | 600 g |
500 ml 500 ml olivového oleje | Olej olivový | 500 ml |
1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
4 4 šalotky | Šalotka čerstvá | |
4 větvičky 4 větvičky rozmarýnu čerstvého nebo naloženého | Rozmarýn sušený | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
jalovec | Jalovec sušený | |
nové koření | Nové koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |