Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Oběd z remosky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 559 kJ /
851 kcal
Bílkoviny11,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,55 g
Tuky50,59 g
– nasycené13,02 g
– nenasycené35,56 g
–– mononenasycené26,23 g
–– polynenasycené9,34 g
––– omega 32,80 g
Vláknina16,45 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 76 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy80,86 g
– cukry15,36 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kuřecí stehno (1 celé a 2 horní) Kuře stehno s kůží
cca 350 g 350 g brambory (malé) Brambor zimní 350 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
5 5 šalotek Šalotka čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletá paprika Paprika červená sušená
3 PL 3 PL oleje Olej řepkový 33 ml
2 plátky 2 plátky másla Máslo kravské 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.