Nutriční hodnoty (Zapečené rybí filé s rajčatovým kečupem a křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 192 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 90,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,72 g |
Tuky | 35,59 g |
– nasycené | 21,78 g |
– nenasycené | 12,84 g |
–– mononenasycené | 10,95 g |
–– polynenasycené | 1,89 g |
––– omega 3 | 0,62 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 402 mg |
Sodík | 617 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 17,52 g |
– cukry | 12,12 g |
––– laktóza | 0,32 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
8 dkg 8 dkg cibule | Cibule čerstvá | 80 g |
4 dkg 4 dkg másla | Máslo kravské | 40 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
křen podle chuti | Křen čerstvý | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská |