Nutriční hodnoty (Kapr na cikánský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 132 kJ / 1 466 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,06 g |
Tuky | 60,96 g |
– nasycené | 10,40 g |
– nenasycené | 46,93 g |
–– mononenasycené | 33,79 g |
–– polynenasycené | 13,13 g |
––– omega 3 | 3,76 g |
Vláknina | 36,50 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 82 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 189,78 g |
– cukry | 21,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 porce 4 porce kapra | Kapr | |
1 lžíce 1 lžíce sádla na vymazání mísy | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 lžíce 4 lžíce oleje | Olej řepkový | 44 ml |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |