Nutriční hodnoty (Kroupová fazolačka s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
Tuky | 0,70 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,14 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,12 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 87,00 g |
– cukry | 9,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
konzerva konzerva červené fazole | Fazole červená ledvina | |
1 dcl 1 dcl krup střední velikosti č.7 | Kroupy ječné | |
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
uzená žebra (může být uzené koleno nebo 2 páry ostrých vyuzených domácích klobás) | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
cibule | Cibule čerstvá | |
6 zrnek 6 zrnek černého pepře | Pepř černý | |
kostka kostka bujónu | Bujón hovězí |