Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kroupová fazolačka s uzeným)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 783 kJ /
426 kcal
Bílkoviny11,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,00 g
Tuky0,70 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,14 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 110 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy87,00 g
– cukry9,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
konzerva konzerva červené fazole Fazole červená ledvina
1 dcl 1 dcl krup střední velikosti č.7 Kroupy ječné
1/2 kg 1/2 kg brambor Brambor zimní 500 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
uzená žebra (může být uzené koleno nebo 2 páry ostrých vyuzených domácích klobás) Vepřové koleno bez kosti uzené
cibule Cibule čerstvá
6 zrnek 6 zrnek černého pepře Pepř černý
kostka kostka bujónu Bujón hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.