Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Burgundské dušené hovězí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 270 kJ /
1 020 kcal
Bílkoviny149,61 g
– z toho živočišné bílkoviny141,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,07 g
Tuky26,89 g
– nasycené14,81 g
– nenasycené10,20 g
–– mononenasycené9,09 g
–– polynenasycené1,12 g
––– omega 30,13 g
Vláknina26,07 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 2,64 g
Sůl6,50 g
Sacharidy34,74 g
– cukry16,81 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
70 dkg 70 dkg hovězí kližky nebo plecka očištěné a na kostky pokrájené Hovězí kližka 700 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku uzeného vepřového ramínka nakrájené na 1 cm proužky Vepřová plec uzená
2 2 středně velké cibule na tenké plátky pokrájené Cibule čerstvá 140 g
1 stroužek 1 stroužek česneku usekaný Česnek čerstvý 7 g
1 1 středně velká mrkev (nakrájená na 1 cm plátky) Mrkev čerstvá 50 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku petrželky usekané Petržel nať čerstvá 62.5 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1/8 lžičky 1/8 lžičky pepře Pepř černý 0.625 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky sušeného tymiánu Tymián sušený 1.25 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 hrnek 1 hrnek suchého červeného vína (burgundské, nebo doma rulandské) Víno červené suché
10 dkg 10 dkg (4 oz) naložených hub (nekyselých) Houby zavařené směs 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.