Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kakaový perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie20 553 kJ /
4 912 kcal
Bílkoviny88,36 g
– z toho živočišné bílkoviny34,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny54,00 g
Tuky236,12 g
– nasycené28,14 g
– nenasycené193,45 g
–– mononenasycené137,05 g
–– polynenasycené56,40 g
––– omega 316,51 g
Vláknina24,50 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy596,20 g
– cukry254,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 2 kakaové pudinky (v prášku) Puding v prášku
220 g 220 g cukru krupice Cukr bílý 220 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
rybízová marmeláda (nebo jiná) Marmeláda z červeného rybízu
kokos Kokos strouhaný
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.