Nutriční hodnoty (Paštika z kuřecích jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 597 kJ / 3 728 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 176,79 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 174,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 315,25 g |
– nasycené | 187,40 g |
– nenasycené | 110,10 g |
–– mononenasycené | 97,33 g |
–– polynenasycené | 12,77 g |
––– omega 3 | 1,35 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 5,81 g |
Sodík | 785 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 44,60 g |
– cukry | 12,62 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1000 g 1000 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 1000 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 21 g |
1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
paštikové koření | Provensálské koření | |
olivový olej | Olej olivový |