Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z kuřecích jater)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 597 kJ /
3 728 kcal
Bílkoviny176,79 g
– z toho živočišné bílkoviny174,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,24 g
Tuky315,25 g
– nasycené187,40 g
– nenasycené110,10 g
–– mononenasycené97,33 g
–– polynenasycené12,77 g
––– omega 31,35 g
Vláknina7,14 g
Cholesterol 5,81 g
Sodík 785 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy44,60 g
– cukry12,62 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1000 g 1000 g kuřecích jater Játra kuřecí 1000 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 21 g
1 snítka 1 snítka čerstvého tymiánu Tymián čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
paštikové koření Provensálské koření
olivový olej Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.