Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květáková polévka II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie829 kJ /
198 kcal
Bílkoviny3,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,31 g
Tuky9,71 g
– nasycené5,69 g
– nenasycené3,82 g
–– mononenasycené2,75 g
–– polynenasycené1,07 g
––– omega 30,05 g
Vláknina3,68 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 417 mg
Sůl1,11 g
Sacharidy22,50 g
– cukry5,12 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák (menší) Květák čerstvý
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 mladé cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu (nebo zeleninový vývar) Bujón zeleninový 10 g
sůl Sůl mořská
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.