Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Grilované ovoce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 840 kJ /
1 157 kcal
Bílkoviny4,28 g
– z toho živočišné bílkoviny0,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,00 g
Tuky36,27 g
– nasycené22,33 g
– nenasycené12,73 g
–– mononenasycené10,53 g
–– polynenasycené2,20 g
––– omega 30,39 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 102 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy190,32 g
– cukry183,65 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek (nebo jiného čerstvého ovoce - hrušky, meruňky, broskve, banán) Jablko čerstvé 1000 g
6 lžic 6 lžic krystalového cukru Cukr bílý 90 g
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
oblíbená zmrzlina Zmrzlina vanilková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.