Nutriční hodnoty (Řezy s jahodovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 748 kJ / 4 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 101,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 88,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,72 g |
Tuky | 224,87 g |
– nasycené | 125,04 g |
– nenasycené | 81,85 g |
–– mononenasycené | 66,59 g |
–– polynenasycené | 15,26 g |
––– omega 3 | 1,82 g |
Vláknina | 20,59 g |
Cholesterol | 1,85 g |
Sodík | 886 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 382,68 g |
– cukry | 307,59 g |
––– laktóza | 37,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
7 lžic 7 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g |
7 lžic 7 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 84 g |
1 1 máslo nebo 1 Hera | Máslo kravské | 1 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
4 lžíce 4 lžíce cukr moučka | Cukr bílý | 100 g |
1,5 1,5 pudinku | Puding v prášku | |
1/2 kg 1/2 kg jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
1/2 l 1/2 l vody | Voda | 500 ml |
2 balíčky 2 balíčky želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
1/2 l 1/2 l šlehačky | Šlehačka 35% | 500 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 50 g |
2 2 červené želatiny | Želatina cukrářská |