Nutriční hodnoty (Indická variace z červené čočky s vůní kokosu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 019 kJ / 483 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,05 g |
Tuky | 4,55 g |
– nasycené | 0,66 g |
– nenasycené | 3,71 g |
–– mononenasycené | 1,16 g |
–– polynenasycené | 2,55 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 23,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 70,55 g |
– cukry | 3,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
1/2 šálku 1/2 šálku červené čočky | Čočka červená neloupaná | 125 g |
1/2 šálku 1/2 šálku krájené dýně (použila jsem Hokaido) | Dýně čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce kokosového krému | ||
1 cm 1 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
vegeta natural | Kořenící směs sypká | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari | Kari | 2.5 g |
1 lžíce 1 lžíce sojové smetany | Smetana sójová tekutá | 15 ml |