Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indická variace z červené čočky s vůní kokosu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 019 kJ /
483 kcal
Bílkoviny28,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,05 g
Tuky4,55 g
– nasycené0,66 g
– nenasycené3,71 g
–– mononenasycené1,16 g
–– polynenasycené2,55 g
––– omega 30,40 g
Vláknina23,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 127 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy70,55 g
– cukry3,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
1/2 šálku 1/2 šálku červené čočky Čočka červená neloupaná 125 g
1/2 šálku 1/2 šálku krájené dýně (použila jsem Hokaido) Dýně čerstvá
1 lžíce 1 lžíce kokosového krému
1 cm 1 cm zázvoru Zázvor sušený
vegeta natural Kořenící směs sypká
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky kari Kari 2.5 g
1 lžíce 1 lžíce sojové smetany Smetana sójová tekutá 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.