Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí játrová paštika)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie57 474 kJ /
13 737 kcal
Bílkoviny482,26 g
– z toho živočišné bílkoviny473,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,26 g
Tuky1 265,48 g
– nasycené454,98 g
– nenasycené782,88 g
–– mononenasycené605,52 g
–– polynenasycené177,36 g
––– omega 36,90 g
Vláknina35,84 g
Cholesterol 5,08 g
Sodík 1,85 g
Sůl5,20 g
Sacharidy96,30 g
– cukry34,42 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového laloku Vepřový lalok 1000 g
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
1 kg 1 kg vepřových jater Játra vepřová 1000 g
0,5 kg 0,5 kg cibule Cibule čerstvá 500 g
0,5 kg 0,5 kg sádla Sádlo vepřové 500 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 kostka 1 kostka bujonu Bujón hovězí 10 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku paštikového koření Pepř černý
sůl (podle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.