Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová rýže s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 837 kJ /
2 590 kcal
Bílkoviny154,90 g
– z toho živočišné bílkoviny127,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,50 g
Tuky99,11 g
– nasycené41,22 g
– nenasycené54,40 g
–– mononenasycené31,27 g
–– polynenasycené23,14 g
––– omega 35,64 g
Vláknina24,32 g
Cholesterol 274 mg
Sodík 429 mg
Sůl0,79 g
Sacharidy253,14 g
– cukry26,47 g
––– laktóza5,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
400 g 400 g kuřecích prsíček (nebo i vepřové) Kuře prso 400 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
250 g 250 g žampionů Žampion čerstvý 250 g
6000 ml 6000 ml drůbežího vývaru Vývar kuřecí 6000 ml
3 lžíce 3 lžíce bílého vína Víno bílé suché 45 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce jíšky Jíška máslová 7.5 ml
100 ml 100 ml 12% smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 balíček 1 balíček zmrazeného špenátového protlaku Špenátové pyré
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
lžíce lžíce másla Máslo kravské
250 g 250 g rýže Rýže bílá 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.