Nutriční hodnoty (Závitek „Naháč z Vysočiny“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 3 763 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,38 g |
Tuky | 32,04 g |
– nasycené | 7,78 g |
– nenasycené | 16,23 g |
–– mononenasycené | 14,07 g |
–– polynenasycené | 2,17 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 1,41 g |
Cholesterol | 488 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 2,45 g |
– cukry | 0,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8-10 8-10 tenkých plátků vepřové kýty | Vepřová kýta | |
750 g 750 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 750 g |
1 1 smetana na šlehání (200 g) | Smetana kravská sladká 30% | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sádlo do pekáčku | Sádlo vepřové |