Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závitek „Naháč z Vysočiny“)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie3 763 kJ /
900 kcal
Bílkoviny149,63 g
– z toho živočišné bílkoviny149,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,38 g
Tuky32,04 g
– nasycené7,78 g
– nenasycené16,23 g
–– mononenasycené14,07 g
–– polynenasycené2,17 g
––– omega 30,15 g
Vláknina1,41 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy2,45 g
– cukry0,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8-10 8-10 tenkých plátků vepřové kýty Vepřová kýta
750 g 750 g mletého vepřového masa Vepřová plec 750 g
1 1 smetana na šlehání (200 g) Smetana kravská sladká 30%
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
zeleninový vývar Vývar zeleninový
cibule Cibule čerstvá
sádlo do pekáčku Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.