Nutriční hodnoty (Tlačené oříškové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 590 kJ / 3 487 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 201,87 g |
– nasycené | 76,74 g |
– nenasycené | 106,00 g |
–– mononenasycené | 44,65 g |
–– polynenasycené | 61,35 g |
––– omega 3 | 9,81 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 837 mg |
Sodík | 227 mg |
Sůl | 0,58 g |
Sacharidy | 341,13 g |
– cukry | 108,88 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
125 g 125 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 125 g |
100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
badyán | Badyán | |
vanilka | Vanilkové lusky |