Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečený vepřový hřebínek s fenyklem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 571 kJ /
2 526 kcal
Bílkoviny217,18 g
– z toho živočišné bílkoviny208,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,68 g
Tuky140,85 g
– nasycené44,87 g
– nenasycené75,73 g
–– mononenasycené66,23 g
–– polynenasycené9,50 g
––– omega 30,65 g
Vláknina9,02 g
Cholesterol 545 mg
Sodík 1,51 g
Sůl3,63 g
Sacharidy63,06 g
– cukry25,36 g
––– laktóza7,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřový hřebínek Vepřová kotleta s kostí 1000 g
2 lžíce 2 lžíce směs koření na pečené maso Provensálské koření
2 stroužky 2 stroužky česneku rozdrceného Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2 dcl 2 dcl rajčatové šťávy Šťáva z rajčete 200 ml
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
2 ks 2 ks fenyklu Fenykl hlíza
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku sladké smetany Smetana kravská sladká 12%
1/3 hrníčku 1/3 hrníčku Parmazánu nastrouhaného Parmezán 83.3333358168602 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.