Nutriční hodnoty (Pečený vepřový hřebínek s fenyklem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 571 kJ / 2 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 208,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,68 g |
Tuky | 140,85 g |
– nasycené | 44,87 g |
– nenasycené | 75,73 g |
–– mononenasycené | 66,23 g |
–– polynenasycené | 9,50 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 9,02 g |
Cholesterol | 545 mg |
Sodík | 1,51 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 63,06 g |
– cukry | 25,36 g |
––– laktóza | 7,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřový hřebínek | Vepřová kotleta s kostí | 1000 g |
2 lžíce 2 lžíce směs koření na pečené maso | Provensálské koření | |
2 stroužky 2 stroužky česneku rozdrceného | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2 dcl 2 dcl rajčatové šťávy | Šťáva z rajčete | 200 ml |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
2 ks 2 ks fenyklu | Fenykl hlíza | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
1/3 hrníčku 1/3 hrníčku Parmazánu nastrouhaného | Parmezán | 83.3333358168602 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |