Nutriční hodnoty (Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 3 809 kJ / 910 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 189,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 180,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 5,77 g |
– nasycené | 1,60 g |
– nenasycené | 3,12 g |
–– mononenasycené | 1,03 g |
–– polynenasycené | 2,09 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 600 mg |
Sodík | 690 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg Tresky nebo Pangasiuse | Treska filet | 1000 g |
30 dkg 30 dkg zmrazených hříbků | Hřib čerstvý | 300 g |
olivový olej | Olej olivový | |
máslo | Máslo kravské | |
kmín | Kmín | |
citron | Citrón čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
rajský protlak (lžíce kečupu) | Protlak rajčatový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |