Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska / pangasius / na hříbkách a na olivovém oleji)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie3 809 kJ /
910 kcal
Bílkoviny189,38 g
– z toho živočišné bílkoviny180,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,38 g
Tuky5,77 g
– nasycené1,60 g
– nenasycené3,12 g
–– mononenasycené1,03 g
–– polynenasycené2,09 g
––– omega 31,00 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 600 mg
Sodík 690 mg
Sůl1,60 g
Sacharidy15,30 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg Tresky nebo Pangasiuse Treska filet 1000 g
30 dkg 30 dkg zmrazených hříbků Hřib čerstvý 300 g
olivový olej Olej olivový
máslo Máslo kravské
kmín Kmín
citron Citrón čerstvý
pepř Pepř černý
rajský protlak (lžíce kečupu) Protlak rajčatový
sůl Sůl mořská
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.