Nutriční hodnoty (Brokolicové kyselo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 356 kJ / 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,28 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,04 g |
Tuky | 31,91 g |
– nasycené | 16,47 g |
– nenasycené | 11,46 g |
–– mononenasycené | 8,98 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 31,89 g |
Cholesterol | 331 mg |
Sodík | 286 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 71,80 g |
– cukry | 25,62 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
trošku trošku kopru | Kopr nať čerstvý | |
2 2 zbylé uvařené brambory (nebo syrové) | Brambor zimní | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
pepř | Pepř černý | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy (nebo ocet) | Šťáva z citrónu | 15 ml |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |