Nutriční hodnoty (Zapečená mušle s křenovým závojem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 632 kJ / 1 346 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,58 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,60 g |
Tuky | 73,91 g |
– nasycené | 39,94 g |
– nenasycené | 31,24 g |
–– mononenasycené | 20,23 g |
–– polynenasycené | 11,01 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 62,04 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,33 g |
Sacharidy | 50,00 g |
– cukry | 28,86 g |
––– laktóza | 2,62 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší filety mořské štiky (možno i pangas či jiná mořská bílá) | Štika filet | |
10 dkg 10 dkg Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
3 3 větší růžičky brokolice (cca 5cm průměr) | Brokolice čerstvá | 1500 g |
3 plátky 3 plátky másla | Máslo kravské | 30 g |
3 3 sušená rajčata | Dužina červeného rajčete sušená | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
1 lžíce 1 lžíce majolky | Majonéza | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 25 ml |
1 lžíce 1 lžíce sterilovaného křenu | Křen čerstvý | 15 g |
několik několik kapary na ozdobu | Kapary |