Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 164 kJ / 1 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 178,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 65,95 g |
– nasycené | 26,51 g |
– nenasycené | 31,39 g |
–– mononenasycené | 18,42 g |
–– polynenasycené | 12,97 g |
––– omega 3 | 1,10 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,22 g |
Sodík | 2,87 g |
Sůl | 6,83 g |
Sacharidy | 34,40 g |
– cukry | 25,70 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 červená kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 žlutá kapie | Paprika žlutá čerstvá | |
1 1 zelená kapie | Paprika zelená čerstvá | |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
15 dkg 15 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 150 g |
3 3 vejce (uvařená natvrdo) | Vejce slepičí | 210 g |
10 dkg 10 dkg eidamu vcelku | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1/2 1/2 čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsou | Kuře prso | 500 g |
majolka | Majonéza | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |