Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 164 kJ /
1 473 kcal
Bílkoviny182,22 g
– z toho živočišné bílkoviny178,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,68 g
Tuky65,95 g
– nasycené26,51 g
– nenasycené31,39 g
–– mononenasycené18,42 g
–– polynenasycené12,97 g
––– omega 31,10 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,22 g
Sodík 2,87 g
Sůl6,83 g
Sacharidy34,40 g
– cukry25,70 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
1 1 červená kapie Paprika červená čerstvá
1 1 žlutá kapie Paprika žlutá čerstvá
1 1 zelená kapie Paprika zelená čerstvá
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
15 dkg 15 dkg měkkého salámu Měkký salám 150 g
3 3 vejce (uvařená natvrdo) Vejce slepičí 210 g
10 dkg 10 dkg eidamu vcelku Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
1/2 1/2 čínského zelí Zelí čínské čerstvé
0,5 kg 0,5 kg kuřecích prsou Kuře prso 500 g
majolka Majonéza
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.