Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Candát s okurkovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 099 kJ /
502 kcal
Bílkoviny112,20 g
– z toho živočišné bílkoviny112,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,80 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené3,60 g
–– mononenasycené2,40 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,60 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 300 mg
Sodík 210 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy2,40 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g candáta Candát filet 600 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
citronová šťáva Šťáva z citrónu
rostlinný olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mléko Mléko kravské polotučné 1,5%
zeleninový vývar Vývar zeleninový
2-3 2-3 sterilované okurky Okurka polní zavařená
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.