Nutriční hodnoty (Candát s okurkovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 099 kJ / 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 4,80 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 3,60 g |
–– mononenasycené | 2,40 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 210 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 2,40 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g candáta | Candát filet | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
rostlinný olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
2-3 2-3 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
nové koření | Nové koření | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |