Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie26 085 kJ /
6 235 kcal
Bílkoviny94,46 g
– z toho živočišné bílkoviny29,32 g
– z toho rostlinné bílkoviny65,14 g
Tuky262,06 g
– nasycené119,29 g
– nenasycené121,70 g
–– mononenasycené67,04 g
–– polynenasycené54,67 g
––– omega 38,35 g
Vláknina41,20 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 425 mg
Sůl1,15 g
Sacharidy853,96 g
– cukry505,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 450 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
6 g 6 g prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
600 g 600 g jablek Jablko čerstvé 600 g
200 g 200 g cukru krystal Cukr bílý 200 g
100 g 100 g ořechů Vlašské ořechy 100 g
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
tuk a hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.