Nutriční hodnoty (Hraběnčiny řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 26 085 kJ / 6 235 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 65,14 g |
Tuky | 262,06 g |
– nasycené | 119,29 g |
– nenasycené | 121,70 g |
–– mononenasycené | 67,04 g |
–– polynenasycené | 54,67 g |
––– omega 3 | 8,35 g |
Vláknina | 41,20 g |
Cholesterol | 1,36 g |
Sodík | 425 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 853,96 g |
– cukry | 505,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
6 g 6 g prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
100 g 100 g ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
50 g 50 g rozinek | Rozinky | 50 g |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
tuk a hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |