Nutriční hodnoty (Čokoládový dort na Valentýna)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 37 407 kJ / 8 941 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,90 g |
Tuky | 654,56 g |
– nasycené | 353,84 g |
– nenasycené | 264,54 g |
–– mononenasycené | 214,20 g |
–– polynenasycené | 50,34 g |
––– omega 3 | 1,98 g |
Vláknina | 55,40 g |
Cholesterol | 2,85 g |
Sodík | 667 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 615,49 g |
– cukry | 513,50 g |
––– laktóza | 6,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
225 g 225 g másla | Máslo kravské | 225 g |
100 g 100 g čokolády na vaření (kvalitní 70 % a více) | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
90 g 90 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 90 g |
150 g 150 g jemně mletých loupaných mandlí | Mandle loupané | 150 g |
35 g 35 g kakaového prášku holandského typu | Kakao prášek | 35 g |
1 1 Salko | Mléko kondenzované slazené | |
200 g 200 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
250 g 250 g másla + 150 g másla | Máslo kravské | 250 g |
200 g 200 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 200 g |
100 g 100 g smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |