Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládový dort na Valentýna)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie37 407 kJ /
8 941 kcal
Bílkoviny119,19 g
– z toho živočišné bílkoviny56,29 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,90 g
Tuky654,56 g
– nasycené353,84 g
– nenasycené264,54 g
–– mononenasycené214,20 g
–– polynenasycené50,34 g
––– omega 31,98 g
Vláknina55,40 g
Cholesterol 2,85 g
Sodík 667 mg
Sůl1,31 g
Sacharidy615,49 g
– cukry513,50 g
––– laktóza6,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
225 g 225 g másla Máslo kravské 225 g
100 g 100 g čokolády na vaření (kvalitní 70 % a více) Čokoláda hořká 40% 100 g
1 1 celé vejce Vejce slepičí 70 g
6 6 bílků Vaječný bílek 198 g
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
90 g 90 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 90 g
150 g 150 g jemně mletých loupaných mandlí Mandle loupané 150 g
35 g 35 g kakaového prášku holandského typu Kakao prášek 35 g
1 1 Salko Mléko kondenzované slazené
200 g 200 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 200 g
250 g 250 g másla + 150 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 200 g
100 g 100 g smetany na šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.