Nutriční hodnoty (Mřížkový jablkový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 599 kJ / 3 011 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 54,32 g |
Tuky | 18,07 g |
– nasycené | 5,31 g |
– nenasycené | 8,14 g |
–– mononenasycené | 3,91 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,31 g |
Vláknina | 41,80 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 315 mg |
Sůl | 1,29 g |
Sacharidy | 624,18 g |
– cukry | 184,21 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg pol. mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 1 hera | Margarín | |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 kg 1 kg jablek (nejlepší jsou řízlejší) | Jablko čerstvé | 1000 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
cukr dle chuti | Cukr bílý |