Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makovo-jablečný Fluden)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie32 907 kJ /
7 865 kcal
Bílkoviny208,67 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny165,27 g
Tuky412,85 g
– nasycené68,38 g
– nenasycené292,18 g
–– mononenasycené125,51 g
–– polynenasycené166,67 g
––– omega 34,89 g
Vláknina144,10 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 914 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy756,58 g
– cukry224,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 600 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
7 g 7 g sušeného droždí (balení dr.Oetker) Droždí sušené 7 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
10 10 jablek Jablko čerstvé 1500 g
50 g 50 g sušených brusinek Brusinky sušené 50 g
1/2 1/2 skořicového cukru Cukr skořicový
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr (podle chuti) Cukr bílý
2 hrnky 2 hrnky mletého máku Mák modrý mletý 500 g
cukr (dle chuti) Cukr bílý
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
mléko na spaření (cca 2dl) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.