Nutriční hodnoty (Makovo-jablečný Fluden)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 32 907 kJ / 7 865 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 165,27 g |
Tuky | 412,85 g |
– nasycené | 68,38 g |
– nenasycené | 292,18 g |
–– mononenasycené | 125,51 g |
–– polynenasycené | 166,67 g |
––– omega 3 | 4,89 g |
Vláknina | 144,10 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 914 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 756,58 g |
– cukry | 224,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 600 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
7 g 7 g sušeného droždí (balení dr.Oetker) | Droždí sušené | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
10 10 jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
50 g 50 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 50 g |
1/2 1/2 skořicového cukru | Cukr skořicový | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr (podle chuti) | Cukr bílý | |
2 hrnky 2 hrnky mletého máku | Mák modrý mletý | 500 g |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
mléko na spaření (cca 2dl) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |