Nutriční hodnoty (Piškotová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 974 kJ / 2 384 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,20 g |
Tuky | 33,68 g |
– nasycené | 8,10 g |
– nenasycené | 15,66 g |
–– mononenasycené | 11,48 g |
–– polynenasycené | 4,18 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,32 g |
Sacharidy | 452,80 g |
– cukry | 272,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
240 g 240 g cukru | Cukr bílý | 240 g |
240 g 240 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 240 g |
10 lžic 10 lžic horké vody | Voda | 180 ml |
1/2 balení 1/2 balení prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
jahody | Jahody čerstvé | |
marmeláda | Marmeláda jahodová | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá |