Nutriční hodnoty (2x pečené brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 573 kJ / 615 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 38,68 g |
– nasycené | 25,59 g |
– nenasycené | 11,65 g |
–– mononenasycené | 10,55 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 5,38 g |
Cholesterol | 131 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 41,43 g |
– cukry | 9,07 g |
––– laktóza | 6,93 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks velkých brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 ks 1 ks malé brokolice | Brokolice čerstvá | |
1 ks 1 ks jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1/2 hrnečku 1/2 hrnečku kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 125 ml |
mléko dle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce čedaru | Čedar | 60 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový ořech | Muškátový oříšek | |
olivový olej | Olej olivový |