Nutriční hodnoty (Fenyklová polévka z Avignonu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 873 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,45 g |
Tuky | 30,18 g |
– nasycené | 20,35 g |
– nenasycené | 10,08 g |
–– mononenasycené | 8,17 g |
–– polynenasycené | 1,91 g |
––– omega 3 | 0,32 g |
Vláknina | 4,95 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 36,07 g |
– cukry | 4,64 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 fenykly | Fenykl hlíza | |
3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
1 1 zelené jablko | Jablko čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |