Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fenyklová polévka z Avignonu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 873 kJ /
448 kcal
Bílkoviny5,85 g
– z toho živočišné bílkoviny2,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,45 g
Tuky30,18 g
– nasycené20,35 g
– nenasycené10,08 g
–– mononenasycené8,17 g
–– polynenasycené1,91 g
––– omega 30,32 g
Vláknina4,95 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 57 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy36,07 g
– cukry4,64 g
––– laktóza3,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 fenykly Fenykl hlíza
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
100 ml 100 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 100 ml
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
1 1 zelené jablko Jablko čerstvé
sůl Sůl mořská
bílý pepř Pepř bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.