Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 212 kJ /
290 kcal
Bílkoviny9,90 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,90 g
Tuky0,75 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,28 g
–– mononenasycené0,07 g
–– polynenasycené0,22 g
––– omega 30,03 g
Vláknina14,24 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 59 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy54,91 g
– cukry13,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 ks 1 ks kedlubny Kedluben čerstvý 180 g
4 ks 4 ks brambor Brambor zimní 200 g
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.