Nutriční hodnoty (Kedlubnová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,90 g |
Tuky | 0,75 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,28 g |
–– mononenasycené | 0,07 g |
–– polynenasycené | 0,22 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 14,24 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 59 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 54,91 g |
– cukry | 13,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 ks 1 ks kedlubny | Kedluben čerstvý | 180 g |
4 ks 4 ks brambor | Brambor zimní | 200 g |
1 ks 1 ks cibule | Cibule čerstvá | 69 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |