Nutriční hodnoty (Pečená cuketa s fetou a salsou z manga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 kJ / 9 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 0,03 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,03 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1,80 g |
– cukry | 1,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
mladá cuketa | Cuketa čerstvá | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
zralé mango | Mango čerstvé | |
naťová cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
kousek kousek okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1-2 1-2 barevné feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
2 KL 2 KL limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 10 ml |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 KL 1 KL vinného octa | Ocet vinný bílý | 5 ml |
kousek kousek Fety (správně by tam neměla patřit, ale musela jsem ji tam dát pro zjemnění extrémně pálivých feferonek) | Sýr feta |