Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bujurdi z rajčat)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 614 kJ /
386 kcal
Bílkoviny20,91 g
– z toho živočišné bílkoviny18,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,16 g
Tuky25,48 g
– nasycené16,32 g
– nenasycené8,39 g
–– mononenasycené6,95 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,19 g
Vláknina3,84 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 2,52 g
Sůl6,25 g
Sacharidy16,28 g
– cukry13,88 g
––– laktóza1,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vyzrálá velká rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
100 - 150 g 100 - 150 g fety (sýr balkánského typu, ale z ovčího mléka) Sýr feta 125 g
oregáno Oregano sušené
chilli Chilli paprička sušená
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.