Nutriční hodnoty (Bujurdi z rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 614 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
Tuky | 25,48 g |
– nasycené | 16,32 g |
– nenasycené | 8,39 g |
–– mononenasycené | 6,95 g |
–– polynenasycené | 1,44 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 3,84 g |
Cholesterol | 113 mg |
Sodík | 2,52 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 16,28 g |
– cukry | 13,88 g |
––– laktóza | 1,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vyzrálá velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
100 - 150 g 100 - 150 g fety (sýr balkánského typu, ale z ovčího mléka) | Sýr feta | 125 g |
oregáno | Oregano sušené | |
chilli | Chilli paprička sušená | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |