Nutriční hodnoty (Bílá klobása v křenovém těstíčku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 13 274 kJ / 3 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,77 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 177,29 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 231,29 g |
– nasycené | 130,18 g |
– nenasycené | 94,00 g |
–– mononenasycené | 41,03 g |
–– polynenasycené | 52,97 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 1,31 g |
Sodík | 9,36 g |
Sůl | 22,58 g |
Sacharidy | 85,35 g |
– cukry | 7,19 g |
––– laktóza | 3,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg bílé vinné klobásy | Klobása vinná | 1000 g |
5 lžíce 5 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 lžíce 1 lžíce strouhaný křen | Křen čerstvý | 15 g |
1 lžička 1 lžička červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
1 lžička 1 lžička sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 5 ml |
5 dkg 5 dkg tvrdého sýra na strouhání | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
špejle | ||
slunečnicový olej na plech | Olej slunečnicový |