Nutriční hodnoty (Restované marinované maso po asijsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 533 kJ / 844 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 27,12 g |
– nasycené | 2,90 g |
– nenasycené | 22,43 g |
–– mononenasycené | 15,76 g |
–– polynenasycené | 6,67 g |
––– omega 3 | 2,75 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 275 mg |
Sodík | 3,82 g |
Sůl | 9,10 g |
Sacharidy | 30,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecího masa (krůtí) | Kuře prso | 500 g |
4 lžíce 4 lžíce sladké sójové omáčky Kaki Tiga | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce Solamylu | Bramborový škrob | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
pasta Sambal Badjak | Chilli omáčka | |
cibule | Cibule čerstvá |